ЗАКРИТИ

Юристи дискутували про актуальні проблеми інтелектуальної власності в Україні

Юристи дискутували про актуальні проблеми інтелектуальної власності в Україні

Студенти-магістри і викладачі юридичного інституту Східноєвропейського університету взяли участь у круглому столі «Актуальні проблеми інтелектуальної власності в Україні: законодавство, практика, досвід». Засідання відбулося 27 квітня в Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького.

Під час круглого столу було обговорено низку питань, що стосуються права інтелектуальної власності та його захисту. Зокрема, особливу увагу учасники заходу приділили таким темам: плагіат і шляхи його виявлення, законодавче регулювання порівняльної реклами в аспекті інтелектуальної власності, патентні тролі в юридичних та економічних реаліях сьогодення тощо.

Обговорення вкотре підтвердило, що інтелектуальна власність була й залишається одним із основних і необхідних елементів розвитку суспільства. І хоча на сьогодні інтелектуальна власність у нашій державі не захищена на належному рівні, ми віримо, що вже через декілька років цей інститут стане досконалим. Адже для цього докладуть зусиль натхненні юристи, справжні професіонали.