ЗАКРИТИ

В університеті розпочав роботу англійський клуб!

В університеті розпочав роботу англійський клуб!

За ініціативи студентів Східноєвропейського університету при кафедрі іноземних мов почав свою роботу англійський розмовний клуб “ExE-club”.

Мета цього клубу – навчити боротися зі страхами мовного бар’єру для живого спілкування незалежно від рівня знання мови. Це шанс для студентів і викладачів покращити рівень володіння англійською мовою та вдосконалити свої комунікативні навички.

Презентація клубу відбулася 9 жовтня 2015 року в конференц-залі Східноєвропейського університету. Відкриваючи перше засідання, завідувач кафедри іноземних мов З. М. Сушко акцентувала увагу присутніх на ідеї виникнення клубу, а доцент кафедри С. В. Купрікова озвучила основні принципи, завдання і план роботи на цей навчальний рік.

Під час заняття всі присутні спілкувалися виключно англійською, що дозволило зануритися в атмосферу іноземного середовища. Студенти і гості разом заспівали Гаудеамус – середньовічну студентську пісню. Після цього вони затвердили емблему і гімн клубу.

Засідання пройшло в атмосфері комфорту і затишку, а спілкування було невимушеним і люб’язним. Ще один плюс на користь відвідування розмовного клубу – можливість обговорити питання і проблеми, що виникли під час вивчення мови. Ви завжди можете звернутися до викладача за допомогою і роз`ясненням. Клуб любителів англійської мови надає можливість не тільки підвищити рівень англійської мови, а й знайти нових друзів, які так само зацікавлені у вивченні мови.

Кульмінацією першої зустрічі стало відпускання в небо повітряних кульок із паперовими голубами, на яких студенти написали свої мрії і побажання англійською.

Наступне засідання клубу відбудеться 22 листопада о 13.50. Запрошуємо всіх бажаючих!