ЗАКРИТИ

Патріотичні діалоги до дня гідності та свободи за участі студентів Східноєвропейського університету

Патріотичні діалоги до дня гідності та свободи за участі студентів Східноєвропейського університету

30 листопада студенти Східноєвропейського університету зібрались у стінах Громадської організації «Центр допомоги та розвитку «Простір». Майбутні спеціалісти в галузі права та маркетингу в інтерактивному форматі дискутували на тему гідності та свободи. Допомагали їм у цьому запрошені експерти.

Правознавець Владислав Печерський розповідав про нормативно-правові аспекти свободи та рівності в Україні. Кандидат філософських наук Дмитро Усов ділився роздумами про те, що таке свобода і як її виборювати. Журналіст Олена Щепак висловила свої думки про стан свободи слова в Україні та особливості регіональної журналістики. В свою чергу молодь Східноєвропейського університету активно взяла участь в обговоренні та висловила свої цікаві, інноваційні думки з приводу даного питання.

Запропонований формат зустрічі, а саме групове обговорення та виступи експертів по кожному питанню у невимушеній обстановці, прийшов до снаги як студентству, так і експертам та залишив масу позитивних емоцій, нових знайомств і ґрунтовних висновків.