ЗАКРИТИ

Наші фахівці пройшли навчання «Горизонт-2020»

Наші фахівці пройшли навчання «Горизонт-2020»

27-28 серпня представники Східноєвропейського університету економіки і менеджменту взяли участь у тренінгу для вищих навчальних закладів «Інструменти підтримки мобільності науковців в рамках пріоритетів ЄС на 2014-2020 роки», що проходив у Києві в Академії муніципального управління.

Тренінг був організований Центральноєвропейською Академією Навчань та Сертифікації (CEASC, м. Бидгощ, Польща) спільно з ТОВ «Учбово-консалтинговий центр інвестиційного менеджменту» (м. Київ) та Вищою Школою Інформатики (м. Лодзь, Польща).

Навчання провели досвідчені українські і польські фахівці, які розробили десятки успішних проектів у сфері освіти, реалізованих за кошти європейських фондів.

Метою тренінгу було ознайомлення учасників із можливостями розвитку наукової кар’єри в рамках пріоритетів ЄС на 2014-2020 роки на прикладі програм та інструментів їхньої реалізації. Найбільшу увагу було приділено участі вищих навчальних закладів України у програмі «Горизонт – 2020». Під час тренінгу учасники ознайомилися зі структурою цієї програми, умовами участі для вишів, конкурсною документацією, а також крок за кроком опрацювали процедуру подачі заявки.

img_8289

– Приємно було попрацювати з однодумцями, які зацікавлені в розвитку науки в нашій державі та у підвищенні рейтингу української вищої освіти на міжнародному рівні. Участь у програмі «Горизонт-2020» – це прекрасний шанс для університету заявити про себе, працювати в європейському та світовому науковому й освітньому просторі, – ділиться враженнями від участі в тренінгу начальник відділу міжнародних відносин університету Євгенія Скворцова.

Зараз у Східноєвропейському університеті триває підготовка до участі в програмі «Горизонт-2020». Фахівці закладу займаються пошуком партнерів та визначаються з напрямами наукових досліджень і тематикою проектів у рамках пріоритетів Європейського Союзу.