ЗАКРИТИ

Формуємо команду для участі у чемпіонаті з кулінарного мистецтва!

Формуємо команду для участі у чемпіонаті з кулінарного мистецтва!

Черкаський осередок Асоціації кулінарів України, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету, формує команду для участі у відкритому Житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0».

Змагання проходитимуть 16 жовтня в Житомирі.

До участі у фестивалі запрошуємо фахівців з кулінарної, кондитерської майстерності та сервісу, студентів ВНЗ та учнів закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного й кондитерського мистецтва. Учасники матимуть можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися та отримати нові знання й практичний досвід.

Другий відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0» проходитиме за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами: АРТ – клас за номінаціями (домашнє виконання), практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі, конкурс «Сервіс-клас» серед офіціантів.

За детальнішою інформацією звертатися на кафедру готельно-ресторанної справи та туризму.