ЗАКРИТИ

Екскурсія до Львова «Перлини духовного намиста Львівщини»

Екскурсія до Львова «Перлини духовного намиста Львівщини»

Життя прекрасне ще й тим, що можна подорожувати… Група студентів нашого університету провели вихідні у неймовірному місті – Львові.

Усі старі міста Європи пишаються своєю історією. Кожне з них мвє власну “родзинку”, оригінальну відмінність. Львів є прикладом унікального поєднання цілого набору таких особливостей, єдиним великим музеєм пам’яток історії та культури, багато з яких відомі далеко за межами України.

Крім оглядової екскурсії по місту, ми відвідали єдиний в Україні музей зброї, Львівську шоколадну фабрику, Личаківський цвинтар, Високий Замок, Стрийський парк, а також були зачаровані звуками органної музики у Домініканському соборі. А суботній вечір ми провели у Державному академічному театрі опери та балету ім. Крушельницької на перегляді оперети «Летюча миша».

Для того щоб відчути атмосферу міста, досить лише один раз побувати у Львові, прогулятися його вузькими вуличками, скуштувати львівської кави. Можно довго слухати оповіді про це чарівне місто, читати присвячені йому книги, але найкраще побачити Львів самому.

І попереду на нас чекають нові подорожі та далекі горизонти…