ЗАКРИТИ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Сьогодні у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова завершились захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

Підведенням підсумків підготовки фахівців є – публічний захист кваліфікаційної роботи. Випускники спеціальності, виконавши навчальний план, презентували результати своїх досліджень. Основним вектором робіт стали ведення бізнесу в умовах війни та повоєнне відродження економіки України. Значна увага здобувачів приділена банківському сектору та викликам, з якими зіткнулась галузь у період ковідних обмежень та розгортання повномасштабної війни в Україні. Трансформація страхового ринку, розвиток та підтримка бізнесу з боку держави, забезпечення соціальних гарантій населення – досліджені у роботах здобувачів. Окрема увага акцентована на бюджетній та податковій сфері, а також впровадження FinTeh у розвиток фінансового ринку України.

Члени комісії визначили актуальність представлених на захист кваліфікаційних робіт, позитивно оцінили результати досліджень. Екзаменаційною комісією було прийнято рішення щодо присвоєння кваліфікації бакалавра фінансів, банківської справи та страхування здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Вітаємо наших випускників із успішним захистом та бажаємо практичної реалізації отриманих знань, кар’єрного зростання та запрошуємо продовжити навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та здобути нові знання та практичні навички зі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».