ЗАКРИТИ

З Міжнародним днем боротьби за права жінок та міжнародний мир!

З Міжнародним днем боротьби за права жінок та міжнародний мир!

Міжнародний жіночий день є закликом до ґендерної рівності у світі, вільному від упереджень, стереотипів і дискримінації, різноманітному, справедливому та інклюзивному світі, в якому цінують відмінності.

Сьогодні українські жінки — це справжні героїні, які не лише успішно реалізовують себе. Вони захищають рідну землю і борються за свободу та незалежність України, на фронті й у тилу, волонтерять, лікують і рятують життя.

Війна показала, що в Україні немає слабкої статі. Ніжні й люблячі жінки-берегині в одну мить перетворились на мужніх амазонок і валькірій, взявши до рук зброю і ставши на захист України. Сьогодні близько 50 тисяч жінок-військовослужбовиць нарівні з чоловіками захищають рідну країну і майбутнє своїх близьких.

Ми вшановуємо вас, сильні жінки, за вашу боротьбу за рівність та справедливість, за вашу силу, рішучість та наполегливість у досягненні мрій. Нехай віра у власні сили, усвідомлення своєї значущості та радість перемоги окриляють Вас на нові досягнення у житті та проторують стежину у прекрасне майбутнє!

Зі святом!