ЗАКРИТИ

Я так люблю той львів, що бракує мені слів!

Я так люблю той львів, що бракує мені слів!

13 вересня студенти Східноєвропейського університету відвідали Львів, який знову дивував своєю гостинністю і надихав любов’ю до України.

Оглядова пішохідна екскурсія допомогла зрозуміти, що Львів – це місто величних пам'яток архітектури, розкішних храмів, старовинних площ, затишних вуличок, музеїв та галерей з унікальними мистецькими скарбами різних історичних епох світової цивілізації. 

Наші туристи відвідали Італійський дворик – дивовижний пам'ятник архітектури епохи Відродження, який по праву вважається одним із найпрекрасніших та найромантичніших прикрас центральної частини Львова, побачили колишню резиденцію родини Потоцьких, Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, Львівський національний університет імені Івана Франка.

Не залишив байдужими туристів Домініканський Собор (Церква Пресвятої Євхаристії), архітектурний ансамбль собору Св. Юра, Латинський кафедральний собор, Вірменський собор, Бернардинський монастир.

Туристи відвідали старовинну аптеку у центрі Львова „Під чорним орлом”, відкриту ще у 1735 році військовим фармацевтом, магістром Наторпом. А музей зброї "Арсенал" відвідали поціновувачі зброї та фортифікаційних споруд. 

Зачарував туристів і нічний Львів. В парку «Високий замок», що розташований на Замковій (Княжій) горі, ми милувалися красою і вогнями нічного міста.

Гастрономічна екскурсія містом відкрила для туристів багато тематичних закладів, таких як «Криївка», «Дім Легенд», «Під Золотою Розою», «Мазох-кафе», «Копальня кави», Львівська майстерня шоколаду. Всі ці заклади пропонують різноманітні львівські смаколики та дивують цікавими шоу-програмами. Відвідавши місто Лева, туристи переконалися, що подорож – єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим.