ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті завершився тиждень туризму і краєзнавства

У Східноєвропейському університеті завершився тиждень туризму і краєзнавства

Насиченим на подорожі й нові емоції виявився цей тиждень для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету.

Фінальним акордом тижня туризму і краєзнавства став візит до готельно-ресторанного комплексу «Ноєв ковчег» у Городищі.

Під час екскурсії студентів ознайомили зі структурою комплексу, номерним фондом, адміністративними й додатковими приміщеннями, стандартами обслуговування, професійними компетентностями персоналу, особливостями формування атмосфери гостинності. Також кухар ресторану провела майстер-класи з приготування люля-кебабу і шашлику. Офіціанти закладу продемонстрували особливості сервірування столу та подачі страв.

– У цій поїздці я відкрив для себе особливості гастротуризму, – ділиться враженнями першокурсник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Юрій Ладигін. – Особливо цікаво було дізнатися про технології приготування продукції з козиного молока, а також вразив екстер’єр та інтер’єр «Ноєвого ковчегу».

Як підкреслюють викладачі кафедри, такі екскурсії поглиблюють теоретичні та практичні знання, які студенти використовують у майбутній професійній діяльності сфери обслуговування.

– Ми зібрали багато інформації для наших дипломних робіт, дізналися про особливості організації сільського зеленого туризму, проблеми та перспективи його розвитку на Черкащині, – розповідає студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Інна Лушпіган.

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету висловлює вдячність усім, хто провів цей тиждень разом з нами, а саме: власникам козиної ферми Ользі та Ігорю Усикам, завідувачу методичного відділу Корсунської районної бібліотеки Валентині Литвин, власниці зеленої садиби «Райський куточок» Світлані Ковирді, адміністрації та колективу готельно-ресторанного комплексу «Ноєв ковчег».