ЗАКРИТИ

Спеціальність «облік і оподаткування» – універсальна і перспективна

Спеціальність «облік і оподаткування» – універсальна і перспективна

Спеціальність «Облік і оподаткування» відкриє для вас усі аспекти й принципи формування облікової і звітної інформації, яка використовується для управління підприємством.

Східноєвропейський університет дає можливість отримати сучасну освіту, що поєднує багатогранні знання обліковця і податківця, економіста і аналітика, аудитора і фінансиста, менеджера і науковця. Такі знання необхідні кожному керівнику і приватному підприємцю, будь-якій освіченій людині.

Університет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю «Облік і оподаткування», освітня програма «Облік, аудит і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю». Терміни навчання за освітніми ступенями: «бакалавр» – 4 роки, «магістр» – 1,5 року. Форми навчання: денна, заочна.

У Коледжі економіки і управління Східноєвропейського університету готують молодших спеціалістів з обліку і оподаткування. Терміни навчання: на базі 9 класів – 2 роки 10 місяців (денна), на базі 11 класів – 1 рік 10 місяців (денна, заочна).

Східноєвропейський університет забезпечує підготовку фахівців з обліку і оподаткування високого професійного рівня для підприємств різних галузей економіки, малого і середнього бізнесу, установ і організацій державного сектору, фіскальних та контролюючих органів, фінансово-кредитних, банківських установ, органів влади і управління тощо.

Випускники спеціальності «Облік і оподаткування» можуть працювати на посадах: головного бухгалтера, фінансового директора; головного спеціаліста; заступника головного бухгалтера, бухгалтера окремих секторів, бухгалтера-експерта; керівника фінансових і економічних підрозділів; аудитора, внутрішнього аудитора, державного аудитора; податкового інспектора, податкового агента, податкового консультанта; касира-експерта; інспектора-ревізора; інспектора з контролю за цінами; консультанта з економічних питань, економічного радника; економіста з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності; економіста з податків і зборів, з фінансової роботи, із ціноутворення; фінансового аналітика, аналітика з інвестицій і кредитування; викладача закладів вищої, середньої та професійної освіти, асистента, наукового співробітника та ін.

Шановні абітурієнти! Якщо ви хочете отримати сучасну і престижну професію, запрошуємо навчатися за спеціальністю «Облік і оподаткування»!

Наша адреса: м. Черкаси, вул. Нечуя-Левицького, 16.

Тел.: (099) 105-27-71 (приймальна комісія).

Моб.: (096) 474-38-28. – завідувач сектору обліку і оподаткування.

Електронна пошта: glm_foreman@ukr.net