ЗАКРИТИ

Працевлаштування студентів Східноєвропейського університету в органах юстиції

Працевлаштування студентів Східноєвропейського університету в органах юстиції

2 березня на базі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту представники Головного територіального управління юстиції провели флешмоб серед студентства юридичного інституту Східноєвропейського університету.

Даний захід реалізовано на виконання доручення Міністерства юстиції України щодо висвітлення інформації стосовно працевлаштування молоді в органах юстиції та гарантування права рівного доступу молодих  спеціалістів до державної служби.

На зустрічі зі студентами та викладачами кафедр юридичного інституту завітали головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Черкаській області Євгеній Бак та головний спеціаліст відділу організації та контролю за виконанням рішень управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Черкаській області Маргарита Ткачова.

Доповідачі розкрили студентству всю необхідну інформацію для успішного працевлаштування в органах юстиції. Також провідні спеціалісти доповіли про реалізацію в області нових реформ, змін на законодавчому рівні, популярність та ефективність пілотних проектів в сфері юстиції.

Загалом зустріч видалась дуже цікавою та пізнавальною, викликала жваве обговорення та масу питань, на які гості з радістю дали вичерпні відповіді.