ЗАКРИТИ

Подяка міського голови

Подяка міського голови

Сьогодні у Східноєвропейський університет на засідання ректорату від Черкаської міської ради відділу культури департаменту освіти та гуманітарної політики завітала Людмила Черномор.

Гостя вручила ректору подяку міського голови за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію та проведення святкових заходів міста. Людмила Черномор також від імені департаменту освіти виразила вдячність усьому колективу Східноєвропейського та студентам за особливу активність та ініціативність, адже навчальний заклад приділяє значну увагу якісному дозвіллю студентів. Студентська молодь із задоволенням приймає участь у святкових та урочистих заходах міської ради, круглих столах, наукових конференціях, тренінгах, інтелектуальних змаганнях, що сприяє формуванню їх не лише як кваліфікованих фахівців, а й всебічно розвинених особистостей.

Бажаємо колективу Східноєвропейського  й надалі сприяти своїм студентам у їх починаннях, професійних успіхів, творчого натхнення та реалізації кар’єрних планів.