ЗАКРИТИ

Маркетологи відвідали міжнародну виставку реклами

Маркетологи відвідали міжнародну виставку реклами

Днями викладачі та студенти кафедри маркетингу відвідали ХХІ Міжнародну виставку реклами і маркетингу Rex, поринувши у вир яскравого й цікавого життя рекламної індустрії України.

Rex-2017 – наймасштабніша подія України у сфері реклами, маркетингу й візуальної індустрії. REX щороку збирає рекламістів з усіх куточків нашої країни та знайомить із новинками рекламно-сувенірної продукції, поліграфії, візуальних комунікацій, рекламних послуг і digital-маркетингу.

Цьогорічна виставка вразила своїми масштабами та зручним економформатом експозицій. Учасники виставки радо поділилися зі студентами знаннями, розповіли про сучасні напрями й тенденції розвитку рекламної галузі, розкрили секрети технологій виготовлення поліграфічної продукції.

Насичена програма майстер-класів, зустрічей і семінарів у форматі нон-стоп, що відбувалися у спікер-зоні, подарувала низку цікавих і пізнавальних заходів, таких як бізнес-зустріч «Як будувати бізнес в Україні», семінар «Прірви та прориви на рекламно-сувенірному ринку України» тощо.