ЗАКРИТИ

Коледжу економіки і управління – 15 років!

Коледжу економіки і управління – 15 років!

У жовтні 1996 р. при Східноєвропейському університеті було створено Коледж економіки і управління. За п’ятнадцятирічний період у ньому було підготовлено понад 1000 молодших спеціалістів у галузі економіки, менеджменту, правознавства, діловодства, туристичного та автомобільного обслуговування.

Отже, 28 жовтня 2011 р. із нагоди 15-річчя цього навчального закладу відбувся концерт “Зірки Коледжу”.

З ювілеєм Коледж, його співробітників і вихованців привітали Президент Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Рауф Ахметович Аблязов, директор Коледжу, кандидат історичних наук Сергій Олександрович Шамара, директор Інституту економіки, кандидат технічних наук Галина Олександрівна Ус, директор Інституту менеджменту, кандидат технічних наук Ія Борисівна Чудаєва, директор Інституту управління і права, кандидат юридичних наук Іван Григорович Оксьом, керівник історико-географічного відділення Малої академії наук України в Черкаській області, кандидат історичних наук Тетяна Миколаївна Нераденко, заступник ректора СУЕМ із зовнішніх зв’язків Геннадій Петрович Кузьмічов. На адресу ювілянта звучали слова вдячності, щирі побажання перспектив. Співробітників та студентів Коледжу привітали також відзнаками університетського та обласного рівня. Не обійшлося, звісно, і без подарунків, користь від яких студенти і викладачі навчального закладу відчують невдовзі.

На всіх присутніх очікував веселий і життєрадісний концерт. Вокальні номери, підготовлені під художнім керівництвом Наталії Володимирівни Зінченко, змінювалися театральними мізансценами та гумористичними витівками студентів Коледжу, які готувалися в рамках діяльності театральної студії “Linking Hearts” під режисурою Лілії Бондаренко. Не обійшлося цього разу і без новинок. Свої перші постановки продемонстрували керівник хореографічної студії Віталій Олександрович Харитонов і його вихованці з Коледжу економіки і управління.

Директор КЕУ Сергій Шамара: “Від свого імені вітаю всіх співробітників Коледжу, які доклали немало зусиль для становлення нашого навчального закладу! Зичу здоров’я, талану, успіху, духовного та матеріального благополуччя! Нашим випускникам і студентам бажаю побільше радісної миті у житті, успішних завершень сесій і екзаменів життя, більшість із яких, переконаний, будуть складені на відмінно! Надзвичайно вдячний усім нашим зірочкам Коледжу, і вважаю, що тут варто назвати кожного. Отже, до підготовки ювілейного концерту долучилися і блискуче виступили Ліана Осіпова, Ігор Костюк, Максим Ткаченко, Ілля Гнатенко, Владислав Штовба, Юрій Воропаєв, Анастасія Пилипенко, Наталія Білик, Лідія Сергієнко, Надія Шабатин, Руслана Бойко, Віра Ігнатьєва, Віта Харченко, Ірина Іванова, Юлія Столярчук, Марина Кошова, Тамара Гончаренко і Володимир Проценко. Щиро дякуємо також за посильну участь студентам Інститутів – Микиті Величку, Ользі Журавель і Юлії Шулімовій – за допомогу і виступи у рамках концертної програми!”