ЗАКРИТИ

До уваги студентів і абітурієнтів! 11 жовтня конференція «Живи та працюй в Україні!»

До уваги студентів і абітурієнтів! 11 жовтня конференція «Живи та працюй в Україні!»

11 жовтня у конференц-залі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту для студентів і майбутніх абітурієнтів проходитиме профорієнтаційна конференція «Живи та працюй в Україні».

 ПРОГРАМА ТА РЕГЛАМЕНТ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Місце проведення конференції: Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, м. Черкаси, вул. Нечуя-Левицького, 16.

ПРОГРАМА

11 жовтня 2017 р.

14.30-15.00 – реєстрація учасників конференції;

15.00-16.00 – пленарне засідання.

РЕГЛАМЕНТ

–      доповідь на пленарному засіданні до 15 хв.

–      виступ в обговоренні до 5 хв.

 Основною метою проведення конференції є організація роз’яснювальної роботи фахівцями державних та приватних структур специфіки діяльності окремих галузей економіки серед студентів та майбутніх абітурієнтів.

Під час проведення конференції планується:

-     зустріч із старшокласниками загальноосвітніх закладів м. Черкаси та Черкаського району;

-     бесіда зі студентами Східноєвропейського університету економіки і менеджменту;

-   презентації навчального закладу у фінансово-кредитних установах, на підприємствах, в організаціях, у загальноосвітніх закладах на батьківських зборах;

-     екскурсія Східноєвропейським університетом економіки і менеджменту;

-     уроки фінансової грамотності, турніри юних економістів.

Основна увага присутніх буде зосереджена на обговоренні специфіки підготовки фахівців за спеціальностями «Маркетинг», «Економічна кібернетика», «Фінанси, банківська справа та страхування» та попит на ці професії на ринку праці, визначення перспектив і подальшого співробітництва.

 У роботі конференції передбачено:

Виступ

Дьячук Ірини Віталіївни, кандидата економічних наук, директора інституту економіки Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, з доповіддю про ВНЗ та перспективи майбутніх абітурієнтів.

Доповіді:

Сарнацької Юлії Миколаївни, керівника відділу персоналу ПСП NEWTON, щодо сучасних тенденцій у затребуваності та професійних перспективах спеціалістів з логістики, реклами та маркетингу.

Мельника Сергія Івановича, заступника начальника Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області. Метою доповіді є ознайомлення присутніх зі специфікою бюджетної системи України та визначення місця майбутніх фінансистів у суспільстві.

Ярмош Наталії Анатоліївни, керівника відділу персоналу та Центру сертифікованого навчання (ЦСН) "ІН-АГРО" у Черкасах, щодо перспективи професійної бізнес-освіти.

Пономаренка Сергія Вікторовича, керівника відділення ПАТ КБ «ПриватБанк», з висвітленням сучасного стану грошово-кредитного ринку в Україні.

За результатами конференції співробітниками ПАТ КБ «ПриватБанк» присутнім будуть проведено уроки фінансової грамотності.

По завершенню конференції учасникам буде організовано зустріч із викладачами кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування.

Усі зацікавлені матимуть змогу отримати додаткову інформацію щодо навчального закладу та спеціальностей, а також консультації фахівців.