ЗАКРИТИ

23 вересня – вибори голови студентської ради!

23 вересня – вибори голови студентської ради!

23 вересня у Східноєвропейському університеті відбудеться значна подія – вибори голови Студентської ради. Бажання позмагатися у виборчих перегонах виявили три претенденти: Вікторія Кириченко, Тетяна Локоть і Микола Кінішенко.

Всі кандидати – активні, цілеспрямовані і сповнені нових ідей. А головне – бажають працювати в команді і бути корисними студентству. Вони готові витрачати свій вільний час на те, щоб захищати права й інтереси студентів, звертатися з пропозиціями, заявами і клопотаннями від їхнього імені до адміністрації університету, допомагати вирішувати будь-які проблеми і складнощі, заохочувати і підтримувати творче самовираження молоді.

3434890 (4)

Вікторія Кириченко навчається на 3-му курсі Коледжу економіки і управління за спеціальністю «Правознавство». Наразі вона виконує обов’язки голови Студради. Вікторія є секретарем Української Асоціації Студентського самоврядування і виступає координатором цієї організації в Черкасах. Дівчина була учасницею багатьох програм і проектів для студентів. Свої організаторські вміння виявила під час проведення акції «Твій талант на допомогу армії» і благодійного балу «Подаруй надію». У своїй передвиборчій програмі Вікторія ставить акценти на розвиток благодійного сектору Студради, обміну досвідом із студентами інших країн, об’єднання студентської громади ВНЗ України.

3434890 (3)

Тетяна Локоть – студентка 3-го курсу спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність».  Протягом студентських і шкільних років є дуже активною в навчальній і культурній сфері: понад 10 років займалася бальними та народними танцями, відвідувала театральний і вокальний гуртки та спортивні секції. На посаді голови Стуради планує: створити систему заохочень для студентів із метою підвищення їхньої навчальної, наукової і творчої активності; удосконалити зв’язки студентів між інститутами; створити комплексну програму для оздоровлення студентської молоді; поліпшити умови проживання студентів у гуртожитку тощо.

3434890 (2)

Микола Кінішенко навчається в магістратурі за спеціальністю «Правознавство». Із перших днів навчання бере активну участь у культурно-масових заходах і суспільному житті університету. Очолює спортивний сектор Студентської ради і є спортивним директором футзальної команди «Вікторія-СУЕМ», яка у 2014 році стала бронзовим призером Чемпіонату області у вищій лізі. Микола увійшов до десятки студентів-магістрантів, які представляли Черкащину на Всеукраїнському етапі Студреспубліки-2015. Головними завданнями роботи Студентської ради на 2015/2016 навчальний рік вважає сприяння навчальній і науковій діяльності студентів, розкриттю їхніх творчих здібностей, працевлаштуванню, веденню здорового способу життя.

Із детальнішою інформацією про кандидатів і їхні передвиборчі програми можна ознайомитися на інформаційному стенді першого поверху Східноєвропейського університету, навпроти конференц-залу.

Чекаємо на Ваш вибір! Не залишайтеся байдужими і приходьте на вибори! Голосування відбудеться 23 вересня о 13.50 в аудиторії 102.