ЗАКРИТИ

Випускникам Східноєвропейського університету вручили дипломи

Випускникам Східноєвропейського університету вручили дипломи

Близько 800 випускникам вручили сьогодні дипломи у Східноєвропейському університеті.

– Шановні випускники, батьки, викладачі! Від імені ректорату хочу привітати всіх із цією визначною подією. Спостерігаючи зараз за випускниками і дивлячись крізь час, у кожному з них ми впізнаємо сором’язливого абітурієнта, веселого студента, енергійного практиканта. Нині ви вже дипломовані фахівці, випускники Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Гідно несіть це звання, примножуйте славу рідного навчального закладу. Цінуйте знання, здобуті в університеті, і пам’ятайте, що це цінний інтелектуальний скарб, який назавжди залишиться з вами. Зичимо вам кар’єрного зростання, професійних здобутків, миру й безхмарного неба, – ректор університету.

Заступник голови – керівник апарату Черкаської облдержадміністрації Сергій Овчаренко привітав випускників із довгоочікуваною подією і разом з ректором вручив дипломи з відзнакою.

Від студентства зі словами вдячності до керівництва і професорсько-викладацького складу вишу звернулася випускниця кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Істоміна. Дівчина поділилася враженнями від навчання, подякувала за здобуті знання, практичні навички й незабутні студентські роки. Випускників кафедри готельно-ресторанної справи також привітала керуюча готелем «Оптіма Черкаси» Анастасія Драбенюк.

Напутні слова прозвучали від завідувачів кафедр, викладачів й кураторів випускних груп. Привітавши молодих фахівців, вони відзначили, що пишаються ними, вірять у їхнє світле майбутнє та успішну кар'єру. 

Зичимо випускникам творчих звершень, високих професійних досягнень, впевненості у собі, непохитної віри у власний успіх і щасливу долю!