ЗАКРИТИ

Університетська «хвиля» розпочала чемпіонат перемогою!

Університетська «хвиля» розпочала чемпіонат перемогою!

Футзальна команда Східноєвропейського університету «Хвиля-СУЕМ», щойно заявившись на чемпіонат Черкаської області з футзалу у Вищій лізі, набрала свої перші очки.

Більше того, наші спортсмени спромоглися виграти у дуже непростого суперника зі Звенигородщини – досвідченої команди «Княжа-ЛНЗ». Опоненти якраз і відкрили рахунок у матчі. Проте силами капітана наших футболістів Микити Осики та стрімкого нападника Микити Агаріна «Хвиля» швидко відновила рівновагу і навіть вийшла вперед (2:1). До кінця першого тайму нам забили ще раз, але той же Агарін знову вивів команду Східноєвропейського вперед.

За рахунку 3:2 у другому таймі команда суперників намагалася нав’язати нашим хлопцям боротьбу. Почалися грубощі і «замайоріли» жовті картки. В одній із контратак Осика заробив пенальті, який точно реалізував голеодор команди Агарін. За рахунку 4:2 наші спортсмени розслабилися, за що поквиталися голом (3:4). А за шість секунд до кінця матчу через перебір фолів у ворота «Хвилі» пенальті бив уже суперник. І промахнувся. У підсумку – 4:3! Нервова, але від того не менш яскрава, перемога нашої команди!

Дякуємо вболівальникам за підтримку!

Княжа-ЛНЗ 3 : 4 Хвиля-СУЕМ

Голи: Чорний (3) : Осика, Агарін (3)

Попередження: Павленко : Осика, Агарін, Панченко

Більше інформації – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

Увага! Наступна гра нашої команди вже цієї неділі!

29 листопада. Хвиля-СУЕМ : Рятівник (Інститут пожежної безпеки)

Початок о 10:00. Приходьте вболівати!