ЗАКРИТИ

Студенти Східноєвропейського університету розвиватимуть інноваційну сферу Черкащини

Студенти Східноєвропейського університету розвиватимуть інноваційну сферу Черкащини

22 квітня фахівці комунального підприємства «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» завітали до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту з презентацією конкурсу інноваційних проектів «Genesis».

Метою конкурсу є забезпечення розвитку державної системи інновацій та трансферу технологій, визначення найбільш конкурентоспроможних інноваційних проектів і стимулювання їх впровадження у виробництво.

 – Ми шукаємо студентів із нестандартним мисленням, із креативними ідеями, які будуть цікавими для потенційного інвестора, – наголосив виконувач обов’язків директора Агентства розвитку Черкащини Анатолій Хмільківський.

Анатолій Хмільківський – випускник Східноєвропейського університету, йому добре відомо, що в закладі навчається багато обдарованої та талановитої молоді, яка може реалізувати свій потенціал на благо Черкащини.

За словами Анатолія Васильовича, участь у конкурсі дає студентам реальну можливість працевлаштуватись за рахунок неординарної ідеї, оскільки автори кращих інноваційних проектів матимуть змогу їх втілити в життя спільно з Агентством.

Залучення студентів до інноваційної діяльності сприятиме їх професійному самовдосконаленню та формуванню нового бачення розвитку нашого регіону.