ЗАКРИТИ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи захистили дипломні роботи

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи захистили дипломні роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету завершилися захисти дипломних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр».

Голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри якості, стандартизації і управління проектами ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Н. А. Єфіменко та член комісії, власниця мережі закладів ресторанного господарства «Зголоднів» Н. А. Баранова відзначили високий рівень, наукову новизну та соціально-економічну значимість презентованих дипломних робіт бакалаврів. Розробки новітніх технологій страв і напоїв, вдосконалення кадрової політики, іміджу, якості готельного продукту, маркетингової політики комунікацій закладів готельно-ресторанного господарства Черкас і Черкаського регіону – це далеко не всі актуальні питання, що розглядалися під час захисту робіт. 

Надалі – магістратура, ще один щабель освіти, який дозволить  працювати у сфері внутрішнього і міжнародного готельно-ресторанного бізнесу, зокрема  директорами, управляючими, менеджерами, адміністраторами, керівниками маркетингових відділів, рекламних служб готельно-ресторанних комплексів (готелів і ресторанів) та ін.

Вітаємо вас, наші бакалаври, і запрошуємо до магістратури!