ЗАКРИТИ

Посвячення студентів в козаки «Козацької Територіальної Оборони»

Посвячення студентів в козаки «Козацької Територіальної Оборони»

8 листопада в залі кафе «Вікно в Париж» Східноєвропейського університету відбулась церемонія посвячення студентів в козаки Козацької Територіальної Оборони.

А ми заспіваємо,
Забути не даймо,
А ми запам'ятаймо
І дітям нагадаймо,
Що слава козацька жива!
Д.Павличко

Приїхала старшина і рядові козаки. Мундири, погони, шаблі та присяга на вірність соборної і незалежної України – все це створювало атмосферу справжнього козацького свята.

Було багато привітань і відзнак. Привітали козаків перший проректор Східноєвропейського університету економіки та менеджменту Гаман Петро Ілліч, голова обласного осередку Козацької Територіальної Оборони, голова регіональної в Черкаській області організації політичної партії «Козацька Українська партія», генерал-лейтенант Шульга Віктор Іванович, заступник ректора Східноєвропейського університету економіки та менеджменту із зовнішніх зв’язків, генерал-лейтенант військової ради Козацької Територіальної Оборони, учасник бойових дій, член спілки ветеранів Афганістану, полковник Кузмічов Геннадій Петрович та помічник ректора з виховної роботи, заслужений артист Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, старший лейтенант Козацької Територіальної Оборони Величко Микита Олександрович.