ЗАКРИТИ

Перше засідання Спеціалізованої вченої ради

Перше засідання Спеціалізованої вченої ради

25 листопада відбулося перше засідання Спеціалізованої вченої ради К 73.138.01 створеної в Східноєвропейському університеті економіки та менеджменту з правом прийняття до розгляду та проведення захистів дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Відкриття засідання спецради відбулося за участю Президента та Ректора Східноєвропейського університету економіки та менеджменту. Президент університету Рауф Ахметович Аблязов привітав усіх членів спеціалізованої вченої ради з першим засіданням ради висловив слова вдячності усім членам ради, побажав плідної та ефективної праці. Ректор Наталія Леонідівна Казарінова урочисто оголосила наказ ВАК України «Про створення спеціалізованої вченої ради К 73.138.01» та презентувала президію і персональний склад ради.

Продовження засідання спецради відбулося під головуванням голови ради - доктора економічних наук, професора Василя Федосійовича Столярова відповідно до порядку денного, а саме: визначено регламент роботи спецради та Методологічного семінару, створеного в СУЕМ, перспективи створення збірника наукових праць СУЕМ зі статтями членів спецради відповідно до напрямків наукової спеціальності, прийнято до попереднього розгляду дисертаційну роботу, обговорено плани засідань ради на 2010-2011 н.р.

Було зазначено, що в своїй роботі рада буде дотримуватися вимог ВАК України при прийнятті до попереднього розгляду дисертацій та захисті дисертацій. Обговорено правила попереднього розгляду та зазначено, що головною умовою допуску до захисту буде проходження здобувачем або аспірантом процедури Методологічного семінару. Презентовано основні положення щодо проведення Методологічного семінару та очікувані результати його роботи.