ЗАКРИТИ

Ознайомча практика та екскурсія студентів Східноєвропейського університету у Вінниці

Ознайомча практика та екскурсія студентів Східноєвропейського університету у Вінниці

11 травня 2017 р. відбулася ознайомча практика студентів Східноєвропейського університету спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси і кредит», «Маркетинг» та викладачів із виїздом до чудового міста Вінниці.

Студенти отримали унікальну можливість відвідати Вінницьку кондитерську фабрику Кондитерської корпорації Roshen. Екскурсія підприємством відрізнялася від звичайних тим, що студенти та викладачі відвідали безпосередньо виробничий процес у декількох цехах, ознайомилися з технологією виробництва шоколадної продукції, інноваційними технологіями виробництва кондитерських виробів, дізналися про особливості економічної діяльності, організації праці, а також отримали солодкі подарунки.

Під час екскурсії містом студенти побували в Національному  музеї-садибі М. І. Пирогова – талановитого лікаря, педагога і громадського діяча.  На території музею знаходиться будинок ученого, музей-аптека, меморіальний парк та церква-некрополь.

Завершальним етапом екскурсії став найбільший у Європі плавучий світломузичний фонтан, встановлений у відкритому водоймищі на річці Південний Буг. Цей оригінальний фонтан, робота якого супроводжується музичним і лазерним шоу з використанням музики відомих композиторів сучасності та класики, подарував усім незабутні враження та приємні спогади.

Практика й екскурсія пройшли на одному подиху, були дуже насиченими, цікавими та захоплюючими.