ЗАКРИТИ

Особливості лікувально-оздоровчого туризму львівщини вивчали студенти Східноєвропейського

Особливості лікувально-оздоровчого туризму львівщини вивчали студенти Східноєвропейського

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» Східноєвропейського університету і далі вивчають туристичні родзинки Карпатсього регіону. Учора вони знайомилися з особливостями лікувально-оздоровчого туризму, який нині є світовим трендом.

Курорт Моршин люб’язно продемонстрував усі тонкощі цього напряму, адже вважається одним з найвідвідуваніших на Прикарпатті.

– Місто-курорт Моршин із року в рік стає дедалі популярнішим. Його природні багатства не мають аналогів у всьому світі. А застосування сучасних технологій лікувального процесу на базі розвиненої інфраструктури приваблює не лише українців, а й іноземних відпочивальників, – зазначила головна лікарка Лікувально-діагностичного центру "Моршинкурорт" Ніна Половинко.

Студенти мали змогу пересвідчитися, що оздоровчий туризм на Львівщині є перспективним напрямом і активно розвивається. Цьому сприяють кліматичні умови, наявність природних мінеральних вод, лікувальних грязей, чистого повітря, де разом із оздоровленням легко поєднувати організацію цікавого й змістовного дозвілля.

Водночас доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету Лілія Півньова наголошує, що потрібно переймати досвід колег для розвитку зазначеного напряму на Черкащині, працювати над асортиментом лікувально-оздоровчих турів.