ЗАКРИТИ

Нашій “хвилі-СУЕМ” немає рівних!

Нашій “хвилі-СУЕМ” немає рівних!

Після впевненої недільної перемоги над своїм найближчим переслідувачем – “Колосом” із Вільшани (Городищенський р-н) – футзальна команда Східноєвропейського університету тепер одноосібно очолює чемпіонат області. До речі, календар диктує нашим спортсменам щораз сильнішого суперника, і вони звитяжно долають його. Але все по порядку...

Отже, гра з “Колосом”, як і очікувалося, почалася нервово. “Хвиля” знову пропустила першою. Та вже незабаром заробила штрафний, який чітко у шпарину верхнього правого кута реалізував капітан Микита Осика. Після того свою бомбардирську наполегливість у гол перетворив Микита Агарін, але й суперники забили у відповідь. 2:2 – рахунок решти 8 хвилин 1-го та перших 8 – другого тайму. Відчувалася в’язка боротьба.

У другому таймі команда Східноєвропейського випустила свіжіших гравців й утримувала рахунок, методично розхитуючи оборону “Колоса”. Знову змінившись на “ударну” четвірку виконавців, “Хвиля” почала накочуватися на ворота опонентів і доводити свою перевагу в матчі. Максим Авер’янов вивів “хвилястих” уперед, а з його ж навісу Осика приголомшуючим перекиданням воротаря зробив рахунок 4:2. Не менше вболівальницьких емоцій викликали й гол Вадима Добровольського і пенальті, реалізований знову ж таки нашим капітаном. У залишку – 6:2! Яскрава перемога нашого колективу над сильним опонентом.

Своєю грою у перших 4 турах команда Східноєвропейського університету привернула увагу спортивних кореспондентів обласного телебачення. Тож, невдовзі очікується спеціальний репортаж. Ректор і президент “Хвилі” щиро дякує футзалістам за продуктивну гру на цьому відрізку чемпіонату і ставить задачу – надалі боротися за місця!

Дуже дякуємо вболівальникам за підтримку!

Колос 2 : 6 Хвиля-СУЕМ

6594632 (5)
6594632 (6)

Голи: Подгорський, Біляк – Осика (3), Агарін, Авер’янов, Добровольський.

Попередження: Силка – Макаренко, Панченко.

Вилучення: Горбинко.

Увага! Наступна гра нашої команди вже 26 грудня у палаці спорту “Будівельник”!

Хвиля-СУЕМ : Росава (Степанці)