ЗАКРИТИ

Меморандум з НВК №34

Меморандум з НВК №34

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова, Фаховий коледж СУРА та НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ліцей спортивного профілю №34” уклали Меморандум про співпрацю.

Очільниця НВК №34, Валентина КОЗІЙ під час зустрічі провела екскурсію навчальним закладом для керівництва нашого університету й коледжу та розповіла про подальші плани розвитку та удосконалення освітнього процесу.

Сторони поділяють погляди щодо виховання, розвитку та збереження здоров’я здобувачів освіти, усвідомлюють спорідненість завдань, необхідність спільних дій, спрямованих на розбудову сучасного освітнього процесу та забезпечення права здобувачів освіти на її безперервність та доступність.

img_2719

У межах дії Меморандуму навчальні заклади домовились про реалізацію спільної діяльності, яка сприятиме розкриттю інтелектуального потенціалу молоді, досягненню високих якісних показників теоретичних та практичних навичок здобувачів освіти усіх рівніх. Інформаційні, виховні, культурно-мистецькі, просвітницькі та наукові заходи у межах співпраці сприятимуть всебічному розвитку молоді Черкащини.