ЗАКРИТИ

Кібернетики СУЕМ – завжди в ціні!

Кібернетики СУЕМ – завжди в ціні!

Кафедра економічної кібернетики Східноєвропейського університету розгорнула активну діяльність щодо співпраці з роботодавцями як нашого міста, так і всієї України. Черговою компанією-партнером вишу стала черкаська BAGroup.

Проблемі працевлаштування своїх студентів колектив університету приділяє надзвичайну увагу. Для цього в закладі створені навчально-науково-виробничі центри (ННВЦ), серед яких є і «ІТ-компанія СУЕМ». Таким чином, студенти освітньої програми «Економічна кібернетика» мають можливість отримувати актуальні знання та практичні навички роботи з сучасним програмним забезпеченням та інформаційними технологіями.

– Ринок ІТ-технологій стрімко розвивається, – розповідає Олександр Гонтар, засновник і старший партнер компанії BAGroup. – Особливо це стосується України, яка все більше інтегрується в світовий інформаційний простір. Такі тенденції потребують нових якісних спеціалістів, здатних ефективно адаптуватися до постійних змін. Наша співпраця зі Східноєвропейським університетом допомагає компанії BAGroup вирішувати подібні проблеми.

З іншого боку, співпраця між університетом та вітчизняним ІТ-бізнесом є взаємовигідною. Адже перспектива працевлаштування – чи не найкраща мотивація для студентів будь-якого закладу вищої освіти.

Університет та всі його ННВЦ працюють в рамках концепції сучасної вищої освіти європейського типу, – каже Сергій Могілей, викладач кафедри економічної кібернетики, старший партнер компанії BAGroup. – Це означає, що студенти вивчають виключно те, що є актуальним тут і зараз. Співпраця нашого університету з різними ІТ-компаніями – чудова можливість для студентів закріпити свої знання на практиці та отримати гідну роботу за фахом. Тепер така можливість з’явилася і щодо компанії BAGroup.

Незважаючи на те, що BAGroup є новою і досить молодою компанією, її співпраця зі Східноєвропейським університетом вже має перші результати.

– Можливість працювати за спеціальністю – величезна проблема для кожного студента. Зазвичай, знання, отримані в університеті, не відповідають сучасним ринковим умовам. Завдяки навчанню в СУЕМ я отримую насамперед таку освіту, яка в майбутньому дасть мені змогу повноцінно реалізувати себе в сфері інформаційних технологій. А моя робота в BAGroup лише додає мені впевненості в цьому, – ділиться враженнями Олександр Бицик, магістрант кафедри економічної кібернетики, WEB-програміст компанії BAGroup

Безумовно, Східноєвропейський університет не збирається зупинятися на досягнутому і запрошує всіх приєднуватися до дружної команди професіоналів у межах навчання за освітньою програмою «Економічна кібернетика».