ЗАКРИТИ

Із мистецтвом китайської чайної церемонії викладачів та студентів кафедри готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету ознайомили в чайному клубі «Хотей».

Секретами приготування запашного напою люб’язно поділився співвласник клубу Олександр Хрустальов. Він розповів про властивості та особливості китайського чаю, продемонстрував, як правильно заварювати зелений чай «пуер» та як створити особливу атмосферу чайної церемонії.

Учасники насолоджувалися неповторним ароматом та смаком чаю, дізналися чимало цікавого про його вплив на організм людини, знайомилися з китайськими традиціями та філософією чайного дійства.

Такі заходи дають молоді змогу здобути практичні навички,  отримати фахові консультації від досвідчених практиків, а також є чудовою нагодою для невимушеного спілкування студентів і викладачів за межами навчальних аудиторій.