ЗАКРИТИ

Футзальна команда Східноєвропейського університету зіграла завершальний матч чемпіонату

Футзальна команда Східноєвропейського університету зіграла завершальний матч чемпіонату

Перед завершальним туром 24 лютого з Хімелектробудом студентська “Громада” достроково здобула срібло чемпіонату Черкаської області з футзалу.

Гра не мала турнірного значення і футзалісти обох команд грали у своє задоволення та власне заради вболівальників. На гол Владислава Столяра суперник відповів своїм м’ячем – 1:1. Після цього голами Максима Криворучка (двічі) і Микити Осики “Громада” вирвалася вперед – 4:1. У другому таймі “громадівці” дали пограти супернику, який захопившись, вийшов навіть уперед (4:5). Але за 30 секунд до завершення поєдинку капітан Осика зрівняв рахунок зі штрафного удару.

1513613 (3)

ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ) 5 : 5 Хімелектробуд (Черкаси)

Голи: Столяр, Криворучко (2), Осика (2) : Заніздра, Гацанюк (2), Аджубей (2)

Інтерв’ю головного тренера команди Сергія Шамари 

news/2017/12/34738.jpg

Автор фотографій: Олександр Яхтер.

НАГОРОДЖЕННЯ НАШОЇ КОМАНДИ У ПАЛАЦІ СПОРТУ “БУДІВЕЛЬНИК” ЗАПЛАНОВАНО НА 10 БЕРЕЗНЯ! Початок о 15:00!

Поки що ж вашій увазі презентуємо наших срібних героїв:

Осика Микита – капітан команди, захисник. Забив 11 м’ячів у десяти поєдинках. Студент Східноєвропейського університету, спеціальність “Право”.

Вакуленко Антон – віце-капітан команди, нападник. Забив 12 м’ячів у восьми поєдинках. Студент Східноєвропейського університету, спеціальність “Право”.

Агарін Микита – нападник. Забив 9 м’ячів у семи поєдинках. Грає за команди Східноєвропейського університету (Вікторія-СУЕМ, Хвиля-СУЕМ) із 2013 року.

Коломієць Роман – захисник. Забив 5 м’ячів у десяти поєдинках. Грає за команду Східноєвропейського університету (Вікторія-СУЕМ) із 2014 року.

Пономаренко Руслан – захисник. Забив 4 м’ячі у дев’яти поєдинках. Грає за команду Східноєвропейського університету вперше.

Столяр Владислав – нападник. Забив 3 м’ячі у дев’яти поєдинках. Студент Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету, спеціальність “Туризм”.

Криворучко Максим – нападник. Забив 2 м’ячі у семи поєдинках. Студент Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету, спеціальність “Право”.

Григорьєв Володимир – воротар. Випускник Східноєвропейського університету, спеціальність “Переклад”.

Шамара Сергій – головний тренер, захисник. Директор Коледжу економіки і управління Східноєвропейського університету.

Харитонов Віталій – захисник. Працював хореографом у Східноєвропейському університеті.

За команду в сезоні 2017-18 року тренувалися та грали також студенти Максим Десятніков, Олег Апончук, Віталій Кучеренко, Дмитро Рура (коледж), екс-гравці чемпіонської “Хвилі-СУЕМ” Владислав Сидоренко (захисник) та Євген Панченко (воротар).