ЗАКРИТИ

Футзалісти Східноєвропейського університету – бронзові призери чемпіонату області!

Футзалісти Східноєвропейського університету – бронзові призери чемпіонату області!

1 березня відкриття цьогорічного Чемпіонату області з футзалу – команда Східноєвропейського університету “Вікторія” – зіграла свій пропущений матч від 6 січня із “Азотом”. Аби здобути срібні нагороди Вищої ліги, “вікторіянцям” потрібно було тільки перемагати цю команду, адже саме вона випереджала наших хлопців на одне очко.

Перший тайм був досить рівним. Команди грали обережно. І під завісу тайму забили по одному м’ячу. У другій половині матчу “Вікторія” майже повсюдно домінувала. Як наслідок, два яскравих, комбінацйно розіграних, голи! Але під завісу зустрічі команда хімічного підприємства зібралася і почала “підключати п’ятого гравця”. Так вони відквитали один гол. Хоча, потрібно зауважити, наші хлопці не використали ще декілька “стопроцентних моментів”. За 50 секунд до завершення матчу “вікторіянці” пропустили ще один гол у відповідь, а за 8 секунд до кінця арбітр не осмілився поставити пенальті у ворота “Азоту” і вказав на аут. У підсумку – 3:3. Ще одна результативна нічия нашої команди.

Заключна гра Вищої ліги зафіксувала “Вікторію” зі Східноєвропейського університету на призовій третій сходинці чемпіонату. 9 березня 2014 р. у ПС “Будівельник” після фінального матчу чемпіонату Черкаської області в Екстра-лізі (початок – о 18:30) відбудеться урочисте нагородження переможця і призерів Вищої ліги. Початок нагородження – о 19:30! Підтримаймо нашу команду!!

Переможна хода “Вікторії” у чемпіонаті

Матусів 1 – 3 Вікторія
Вікторія 2 – 2 Одна Родина
Червона Слобода 4 – 6 Вікторія
Вікторія 6 – 2 Ураган-2
Арка (Приватбанк) 0 – 9 Вікторія
Вікторія 6 – 1 Дніпро-80
Холоднянське 4 – 3 Вікторія
Вікторія 3 – 3 Азот
ФК “Мошни” 0 – 4 Вікторія
Вікторія 7 – 3 Живчик
Епіцентр1 – 2 Вікторія