ЗАКРИТИ

Хочеш якісну юридичну освіту? – Вступай до Східноєвропейського!

Хочеш якісну юридичну освіту? – Вступай до Східноєвропейського!

Якісна освіта – одна з путівок в успішне майбутнє, з цим не можна не погодитися. Щоб опанувати професію юриста, потрібно оволодіти знаннями з багатьох галузей, бути всебічно розвиненим і мати логічне мислення.

Тож як не помилитися і вступити саме в той навчальний заклад, який дозволить не тільки отримати престижний диплом, а й зробить процес навчання цікавим і допоможе з працевлаштуванням?

Фахівців спеціальності «Право» готують за освітніми ступенями «бакалавр» і «магістр». Фахових молодших бакалаврів з права готують у Коледжі економіки і управління, створеному при університеті.

Професорсько-викладацький склад кафедр – доктори та кандидати юридичних наук, які мають великий досвід роботи в практичній юриспруденції. Для спеціальності «Право» це є дуже важливим, оскільки знання проблем, що виникають на практиці, конкретних рішень під час зіткнення з недосконалістю законодавства є запорукою якісної професійної підготовки.

Освітній процес охоплює весь спектр гуманітарних, соціально-економічних, фундаментальних і спеціальних юридичних наук.

Аби навчання було максимально продуктивним і комфортним, університет постійно удосконалює матеріально-технічну базу. Аудиторії оснащені новітнім комп’ютерним і мультимедійним обладнанням, із 2004 року застосовуємо технології дистанційного навчання. У сучасній навчальній залі судових засідань в умовах, наближених до реальних, студенти розігрують судові баталії. Кожен із них має можливість спробувати себе в різних ролях: підсудного, обвинувача, адвоката, судді. Такий формат занять сприяє ефективному засвоєнню навичок правничої грамотності, підвищенню рівня правової культури, формуванню логіко-правового мислення, професійної поведінки в залі суду.

Понад 15 років при юридичних кафедрах діє навчально-науково-виробничий центр «Юридична клініка», де студенти мають змогу застосувати на практиці свої знання, надаючи правову допомогу громадянам міста та області.

Успішно працюють студентські наукові товариства «Феміда» (з проблем цивільного та сімейного права) та «Егіда» (з проблем конституційного права). Учасники товариств під керівництвом викладачів активно беруть участь у міжвузівських предметних олімпіадах, конкурсах тощо. Постійно проводяться конференції, круглі столи, наукові семінари, присвячені актуальним питанням юридичної науки. Організовуються інтелектуальні змагання між студентами у форматі брейн-рингу.

Тонкощі професії майбутні юристи вивчають, проходячи практику в територіальних органах МВС України,  Міністерства юстиції, прокуратури, в судах різних інстанцій, юридичних фірмах тощо. Практика дає можливість не лише здобути професійні навички, а й зарекомендувати себе як уже сформованого фахівця й отримати реальний шанс працевлаштуватися.

Тож якщо ви бажаєте здобути якісну юридичну освіту, запрошуємо на навчання до Східноєвропейського університету!

Консультації за телефоном