Вітаємо з Днем Соборності України!
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
До Міжнародного жіночого дня заняття в кулінарному гуртку, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, було присвячене карвінгу – мистецтву вирізання з овочів і фруктів.
Завітали на нього учні 8-А класу Черкаської спеціалізованої школи №18.
Під час заняття учасники ознайомилися з загальними правилами оформлення страв, інструментами для карвінгу, опанували основи фігурного вирізування й різьблення та створили композицію «Овочевий букет».
«Карвінг прийшов до нас з Таїланду, – розповідають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. – Ця робота кропітка, вимагає терпіння і уваги. Зі звичайних фруктів чи овочів виготовляють справжні художні витвори, якими можна оригінально прикрасити святковий стіл та здивувати запрошених гостей».
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Вітаємо викладача Східноєвропейського Університету імені Рауфа Аблязова Сиволап Юлію Юріївну з успішним захистом дисертаційного дослідження!
Заступниця завідувача кафедри права та інформаційної справи Анастасія Литвиненко взяла участь у міжнародній конференції «Медіація & Університети 1.0».