День єднання - символ незламності українського духу!
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
До Міжнародного жіночого дня заняття в кулінарному гуртку, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, було присвячене карвінгу – мистецтву вирізання з овочів і фруктів.
Завітали на нього учні 8-А класу Черкаської спеціалізованої школи №18.
Під час заняття учасники ознайомилися з загальними правилами оформлення страв, інструментами для карвінгу, опанували основи фігурного вирізування й різьблення та створили композицію «Овочевий букет».
«Карвінг прийшов до нас з Таїланду, – розповідають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. – Ця робота кропітка, вимагає терпіння і уваги. Зі звичайних фруктів чи овочів виготовляють справжні художні витвори, якими можна оригінально прикрасити святковий стіл та здивувати запрошених гостей».
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
Протягом останніх років у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова проводилися дослідження за темою: «Теоретико-методологічні, методичні та практичні проблеми корпоративного управління організаціями, підприємствами й установами та їх інтеграція на рівні національної економіки України».
Пасечник Ія Валеріївна успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 "Економіка"!