Ура!!! Канікули!!!
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
До Міжнародного жіночого дня заняття в кулінарному гуртку, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, було присвячене карвінгу – мистецтву вирізання з овочів і фруктів.
Завітали на нього учні 8-А класу Черкаської спеціалізованої школи №18.
Під час заняття учасники ознайомилися з загальними правилами оформлення страв, інструментами для карвінгу, опанували основи фігурного вирізування й різьблення та створили композицію «Овочевий букет».
«Карвінг прийшов до нас з Таїланду, – розповідають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. – Ця робота кропітка, вимагає терпіння і уваги. Зі звичайних фруктів чи овочів виготовляють справжні художні витвори, якими можна оригінально прикрасити святковий стіл та здивувати запрошених гостей».
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
5 червня 2024 року завідувачка кафедри Людмила Кузнецова та доцент кафедри Денис Аблязов взяли участь в роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки»
Двадцять вісім років тому було визначено і затверджено права і свободи наших громадян. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стала важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина.