ЗАКРИТИ

Участь СУЕМ в роботі Міжнародної науково - практичної конференції

Участь СУЕМ в роботі Міжнародної науково - практичної конференції

24 квітня 2012 р. викладачі СУЕМ взяли участь в роботі Міжнародної науково - практична конференції «Корпоративно-соціальна відповідальність бізнесу – фактор сталого розвитку держави», яка відбулася в Києві на базі Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України.

Співорганізаторами конференції були: Федерація професійних спілок України; Міжнародна асоціація навчальних і наукових установ з підготовки кадрів для соціально-трудової сфери; Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти; Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. Конференція проводилась за підтримки Мережі Глобального договору ООН в Україні.

Нагадаємо, що Східноєвропейський університет є одним із перших вищих навчальних закладів України, що підтримав ініціативу впровадження та викладання дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу» в вищих навчальних закладах. Саме тому тематика даної конференції не могла не зацікавити наших науковців.

В рамках секційного засідання «Соціальна відповідальність освіти перед суспільством» була представлена доповідь ректора Східноєвропейського університету, д.е.н., професора Н.Л.Казарінової., що відображала власне практичне бачення проблем реалізації КСВ в освітньому просторі України, зокрема в вищій освіті.

На секційному засіданні «Корпоративна соціальна відповідальність – складова стратегії розвитку українських компаній» була представлена доповідь старшого викладача кафедри менеджменту організацій В.В.Возної щодо реалізації КСВ малого та середнього бізнесу в Черкаському регіоні.