ЗАКРИТИ

Закохана пара 2010

Закохана пара 2010

18 листопада 2010 року до Міжнародного Дня студента в Черкаському Палаці Молоді відбувся щорічний міжуніверситетський конкурс – «Закохана пара 2010».

Кохання – це все. І це все, що ми знаємо про нього.
Емілі Дікенсон

В конкурсі приймали участь студенти шести ВНЗ м. Черкас. Спершу закоханим запропонували продемонструвати «домашні заготовки»: перша – це традиційна візитка історії знайомства і кохання, а друга – конкурс, в якому пари повинні були заспівати колискову для майбутнього маляти. Наступні змагання були для учасників повним неочікуванням. Жартівливі змагання допомогли виявити готовність молодих пар прийти на допомогу в потрібний момент, а також уміння розуміти один одного з півслова і погляду, знаходити спільну мову в складній ситуації.

Серед усих пар-учасників наші студенти здобули приз глядацьких симпатій та приз «Найартистичніша пара». Щиро вітаємо Катерину Шендрик (студентка коледжу економіки і менеджменту) та Віктора Ню (студент IІ к. гр. ММ-91); Лагоду Альону (студентка ІІІ к. гр. ММ-81) та Григорьєва Володимира (студент V к. гр. ПР-61) з перемогою!

Конкурс проходив з підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту департаменту освіти і гуманітарної політики черкаського міськвиконкому.