ЗАКРИТИ

Відкритий діалог молоді з владою міста у Східноєвропейському університеті

Відкритий діалог молоді з владою міста у Східноєвропейському університеті

16 листопада у Східноєвропейському університеті студенти ВНЗ Черкас обговорили актуальні проблеми розвитку Черкащини з представниками міської влади.

Діалог покликаний на формування громадянської активності молоді Черкащини. Тема «Черкащина у поглядах сучасної молоді: актуальні проблеми та перспективи розвитку» нікого не залишила без уваги, адже на заході були присутні громадські активісти, студенти і викладачі Східноєвропейського університету та інших вишів, голови та члени студентських рад міста, посадові особи ОДА, а саме: начальник управління освіти і науки ЧОДА Данилевський Валерій Вікторович, завідувач сектору інформаційної діяльності управління культури та взаємозв’язків з громадськістю ЧОДА Кравченко Олександр Петрович, головний спеціаліст відділу вищої професійно-технічної освіти та фінансового забезпечення управління освіти і науки ЧОДА Новак Анна Валеріївна та начальник відділу містобудівельного кадастру Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ЧОДА Іванчак Дмитро Олександрович.

Відкривав захід  начальник управління освіти і науки ЧОДА Данилевський Валерій Вікторович та побажав студентській  молоді великих творчих успіхів, кар’єрного зросту, невичерпних сил, наснаги та безмежного натхнення й креативу. 

Кульмінацією події стало представлення студентами власних проектів наукових розробок, присвячених розвитку Черкащини. Східноєвропейський університет представила студентка 4 курсу спеціальності Дизайн Уварова Антоніна, яка виступила з «Дизайн-проектом благоустрою та озеленення  студентського скверу» за адресою перехрестя вулиць Чорновола та Чіковані. Також були представлені проекти «Психо-реабілітаційних програм з арт-терапії для бійців АТО та членів їх родин», «Черкаський екофест», «Черкащина туристична» та багато інших не менш важливих і хвилюючих питань сьогодення.

Презентації пройшли дуже цікаво і насичено, жваво обговорювались членами президії, викладачами, студентами, гостями.  Представники влади визнали їх перспективними і пообіцяли в майбутньому розглянути питання щодо можливості їх фінансування та втілення в життя. Можна з впевненістю сказати  -  ще одна професійна ідея амбітної, креативної студентки Східноєвропейського університету Уварової Антоніни найближчим часом може втілитись.

По закінченню заходу начальник управління освіти і науки ЧОДА Данилевський Валерій Вікторович вручив подяку ректору Східноєвропейського університету економіки і менеджменту за формування громадянської активності молоді Черкащини та сприяння у проведенні відкритого діалогу «Черкащина у поглядах сучасної молоді: актуальні проблеми та перспективи розвитку».