ЗАКРИТИ

У Черкасах побільшало фахівців із туристичного обслуговування

У Черкасах побільшало фахівців із туристичного обслуговування

1 лютого 2012 р. Коледж економіки і управління Східноєвропейського університету економіки і менеджменту провів черговий випуск молодших спеціалістів зі спеціальності “Туристичне обслуговування”.

Випускників привітали ректор університету Наталія Леонідівна Казарінова, проректор із навчальної роботи Андрій Іванович Мітла, директор Інституту менеджменту Ія Борисівна Чудаєва, директор коледжу Сергій Олександрович Шамара, завідувач кафедри туризму Іван Валерійович Десятніков, викладачі та рідня студентів.

Під час зустрічі було зазначено, що сьогодні Черкаська область, можливо, як ніколи, потребує фахівців туристичної галузі. Попри те, що згадані випускники отримали лише перший щабель вищої освіти у цьому напрямі, – вже зараз вони здатні приступити до виконання професійних обов’язків. Розвиток внутрішнього і зовнішнього туризму Черкащини за останні роки переконливо свідчить про їхню перспективність у регіоні. При цьому економічний ефект туристичної галузі в Черкаській області залежить не стільки від довго очікуваного Євро-2012, скільки від внутрішніх законів її розвитку.