ЗАКРИТИ

Тактико-спеціальні навчання в Східноєвропейському університеті

Тактико-спеціальні навчання в Східноєвропейському університеті

25 березня Східноєвропейський університет, щиро дбаючи про здоров’я, спокій, безпеку своїх студентів і працівників, спільно з Управлінням ДСНС у Черкаській області, Черкаським інститутом пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля провели тактико-спеціальні навчання на території університету.

Метою проведення цих тренувань було навчити як курсантів, так і працівників університету захищати себе в  екстремальних ситуаціях, адже не можна гідно боронити свою країну, не вміючи захищати себе самого. Ще одна мета організації навчання – виховати навики організованої, серйозної та згуртованої роботи у команді.

На тактико-спеціальних навчаннях були присутні ректор Східноєвропейського університету, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Віталій Володимирович Коваль, заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС у Черкаській області полковник служби цивільного захисту Гончар В’ячеслав Володимирович та багато інших працівників управління ДСНС у Черкаській області, які перевіряли роботу і дали загальну оцінку проведеному навчанню.

Рятувальники і курсанти швидко та якісно реагували на штучно створену небезпеку, а викладачі Східноєвропейського університету сумлінно виконували їхні вказівки, чим ще раз підтвердили своє бережне ставлення до навчального закладу та любов до студентів.