ЗАКРИТИ

Республіка Ірак навчатиме молодь у Східноєвропейському університеті

Республіка Ірак навчатиме молодь у Східноєвропейському університеті

21 квітня 2011 року відбувся візит делегації посольства Республіки Ірак в Україні на чолі з помічником радника посла з питань культури доктором Іман Мохаммед Хамдан Аль-Таі.

Іман Мохаммед Хамдан Аль-Таі та її колеги мали можливість ознайомитися з навчальною, науковою та матеріально-технічною базою Східноєвропейського університету, його здобутками в галузі освітніх послуг та науковій діяльності.

Під час зустрічі розглядалися питання поглиблення культурних та освітніх зв’язків між Республікою Ірак та Україною, зокрема реалізації партнерських проектів щодо освітніх програм подвійного диплому між Сіхдноєвропейським університетом та вищими навчальними закладами Республіки Ірак.

Також делегація посольства Республіки Ірак в Україні ознайомилася з діяльністю Інституту міжнародної та післядипломної освіти. Особливу увагу помічник Радника з питань культури доктор Іман Мохаммед Хамдан Аль-Таі приділила питанням практичного досвіду університету щодо навчання та стажування студентів і викладачів Республіки Ірак в Східноєвропейському університеті.

На завершення візиту відбулася робоча зустріч президента Східноєвропейського університету Р.А.Аблязова з радником посла Республіки Ірак з питань культури доктором Іман Мохаммед Хамдан Аль-Таі. В робочій зустрічі також взяли участь ректор університету Н.Л.Казарінова, перший проректор П.І.Гаман та віце-президет університету Д.Е.Аблязов.

Зокрема, було відмічено, що сьогоднішній візит – це гідна оцінка результатів освітньо-наукової діяльності Східноєвропейського університету, який заслуговує не тільки на міжнародне визнання, а й на отримання статусу центру міжнародної освіти як носія передових методів навчання.