ЗАКРИТИ

Поздоровлення директора Інституту Державного управління та права Оксьома І. Г.

Поздоровлення директора Інституту Державного управління та права Оксьома І. Г.

1 вересня - День Знань. Урочистості у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту почалися у переповненій актовій залі з привітання першокурсників та вручення їм студентських квитків засновником та Президентом університету, доктором технічних наук, професором, академіком Рауфом Аблязовим.

І далі продовжилися у творчій атмосфері спілкування студентів старших курсів та - в межах інститутів з їх керівниками і завідувачами кафедр.

У процесі спілкування студентів з директорами інститутів та завідувачами кафедр розглядалися актуальні питання організації навчального процесу. В Інституті державного управління та права представлено нового керівника кандидата юридичних наук Оксьому Івана Григоровича. Директори інститутів побажали студентам успішного навчання, вагомих здобутків у наукових дослідженнях, веселого студентського життя. Завідувачі кафедр провели організаційні збори, обговорили плани і завдання з навчальної, наукової та виховної робіт на новий навчальний рік. Куратори груп ознайомили студентів з матеріально-технічною базою університету та навчально-лабораторними приміщеннями.

День Знань – показник готовності університету до нового навчального року, початок підготовки висококваліфікованих фахівців, день нових здобутків та майбутніх звершень.