ЗАКРИТИ

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту і адміністрування

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту і адміністрування

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту і адміністрування постійно вдосконалюють свою педагогічну майстерність шляхом участі в науково-практичних конференціях, онлайн курсах, семінарах та інших заходах, організованих як в Східноєвропейському університеті, так і за його межами.

Так, доктор технічних наук, професор кафедри менеджменту і адміністрування Задорожний І.С. успішно завершив онлайн курс з базових заходів Кібербезпеки. Цей курс був організований і проведений Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.
Протягом курсу учасники ознайомились з основними аспектами кібербезпеки, включаючи заходи з захисту від кібератак, аналізу ризиків та важливість збереження конфіденційності та цілісності даних, отримали важливі знання про ідентифікацію та управління кіберзагрозами, а також про технічні та правові аспекти кібербезпеки.
Після успішного завершення курсу професору Задорожному І.С. видано сертифікат, що підтверджує компетентність у базових питаннях кібербезпеки. Цей сертифікат підкріплює професійну підготовку та готовність до викладання актуальних аспектів кібербезпеки в таких дисциплінах як «Стратегічне управління», «Управління проектами».
Отримані знання та досвід будуть спрямовані на підготовку студентів до викликів сучасного цифрового світу.