ЗАКРИТИ

Нарада про посилення використання новітніх методик та інноваційних технологій в освітньому процесі

Нарада про посилення використання новітніх методик та інноваційних технологій в освітньому процесі

22 липня відбулася нарада, ініційована Президентом університету Н. Р. Аблязовою, яка відзначила нагальну необхідність посилення використання новітніх методик та інноваційних технологій в освітньому процесі.

Були також присутні віце-президент Університету, кандидат юридичних наук Аблязов Д. Е., проректор з наукової роботи та економічних питань, доктор економічних наук, професор Савченко С.О., декан факультету права та гуманітаристики, кандидат політичних наук, доцент Лисенко О. М.,  завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, кандидат філологічних наук, доцент Півньова Л.В., професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, доктор економічних наук Гаврилюк О.В.

Відбулося обговорення нової стратегії університету, яка передбачає викладання туризмознавчих та економічних дисциплін на основі урахування особливостей менталітету міленіалів, створення унікальних програм, яких немає в інших закладах вищої освіти, застосування новітніх блокчейн- і діджитал-технологій на кшталт омніканального бізнесу, віртуальної та доповненої реальності тощо.

4647 (1)

Підготовка сучасних фахівців також передбачає опанування новітніми інструментами та стратегіями створення стартапів. Розвиток сучасного ефективного туристичного бізнесу потребує урахування положень економіки  вражень, а також пропагування відпочинку з реабілітацією осіб, що перехворіли на коронавірус. З метою створення конкурентоспроможного фахівця, здатного зайняти належне місце на європейському та світовому  ринках праці, було прийнято рішення щодо викладання ряду профільних дисциплін іноземними мовами, а також забезпечення належного практичного досвіду студентів.