ЗАКРИТИ

Майбутні ресторатори вчилися готувати за технологією supercook

Майбутні ресторатори вчилися готувати за технологією supercook

1 жовтня у Східноєвропейському університеті відбувся майстер-клас для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на тему: «Новітні технології харчових продуктів функціонального призначення» з дегустацією страв за технологією SuperCook.

Майстер-клас провела Віталія Дубовицька – комерційний директор і бренд-шеф компанії «SuperCookУкраїна». Вона ознайомила студентів із принципом роботи кухонної машини SC110 і модулем управління Yumi. Провідні ресторатори Києва використовують саме цю техніку під час приготування страв вегетаріанської кухні.

Пані Дубовицька акцентувала увагу майбутніх рестораторів на тому, що їжа може бути корисною і смачною водночас. Нові технології дозволяють готувати страви із збереженням природного смаку, аромату, високої біологічної цінності.

Студенти і викладачі продегустували овочеві салати, соуси, супи, напої, приготовані за технологією SuperCook. Смак і презентація страв їх приємно вразили. Вони навіть не очікували, що незвичні поєднання овочів, фруктів, горіхів можуть бути такими смачними!

Загалом атмосфера заняття була позитивною, творчою і доброзичливою, а студенти, як завжди, були радісні, щасливі та допитливі.