ЗАКРИТИ

Засідання вченої ради

Засідання вченої ради

4-го лютого 2010 року у Східноєвропейському університеті економіки та менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради.

Ключовими питаннями порядку денного були: „Стратегія розвитку науково-дослідної роботи в університету”(доповідач проректор з НДР, кандидат економічних наук, доцент Шульга І.П.) та „Впровадження технологій дистанційної освіти в у навчальний процес”(доповідач директор інституту інформаційних технологій в освіті, доктор технічних наук, доцент Ус М.Ф.).

         Пріоритетними завданнями науково-дослідної роботи університету визначено розвиток наукових шкіл, відкриття аспірантури з економічних та юридичних спеціальностей, відкриття науково-дослідного інституту, створення спеціалізованої вченої ради.

         Ідея впровадження технологій дистанційної освіти у навчальний процес передбачає поступовий перехід на електронний тестовий контроль знань студентів, включаючи і підсумковий. Для проведення такого контролю створена відповідна технічна база.

         Учасники засідання активно обговорили і схвалили запропоновані новітні напрямки розвитку університету, а вчена рада ухвалила відповідне рішення.