ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті провели профорієнтаційну конференцію для Черкаської молоді

У Східноєвропейському університеті провели профорієнтаційну конференцію для Черкаської молоді

Учора у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту провели профорієнтаційну конференцію «Живи та працюй в Україні», під час якої  фахівці державних і приватних структур ознайомили студентів і майбутніх абітурієнтів зі специфікою діяльності окремих галузей економіки.

Ректор університету наголосила на тому, що у Східноєвропейському університеті не лише готують висококваліфікованих фахівців, а й прагнуть всебічно розкрити кожну особистість, стимулювати до навчання впродовж усього життя. Для цього молодь залучають до різноманітних міських і обласних заходів, аби вона могла реалізувати себе і в інших видах діяльності.

Під час конференції із доповідями виступили представники роботодавців Черкащини. Так, заступник начальника Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області Сергій Мельник ознайомив присутніх зі специфікою бюджетної системи України та роллю фінансистів у суспільстві.

Керівник відділу персоналу та Центру сертифікованого навчання «ІН-АГРО» у Черкасах Наталія Ярмош акцентувала увагу абітурієнтів на перспективах професійної бізнес-освіти.

Виступ керівника відділу персоналу ПСП NEWTON Юлії Сарнацької стосувався сучасних тенденцій у затребуваності та професійних перспективах спеціалістів з логістики, реклами та маркетингу.

Керівник відділення ПАТ КБ «ПриватБанк» Сергій Пономаренко у своїй доповіді висвітлив сучасний стан грошово-кредитного ринку в Україні. Також для студентів і старшокласників черкаських шкіл співробітники банку провели уроки фінансової грамотності.

За участь у конференції та допомогу в організації профорієнтаційних заходів для молоді доповідачів було відзначено подяками університету.

По завершенню конференції викладачі кафедри маркетингу, фінансів, банківської справи та страхування надали консультації щодо вступу до навчального закладу та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка.