ЗАКРИТИ

Студенти Східноєвропейського знайомилися з ландшафтним дизайном «Межигір'я»

Студенти Східноєвропейського знайомилися з ландшафтним дизайном «Межигір'я»

У рамках вивчення дисципліни «Паркознавство та декоративне рослинництво» для студентів кафедри дизайну була організована екскурсія до національного парку «Межигір'я» в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

– Межигір'я – це 140 гектарів території з неперевершеним ландшафтним парком, – розповідає завідувач кафедри дизайну Надія Горбатова. – Тут рослини дивовижно поєднуються між собою. Привабливі види місцевості притягують до себе, велика кількість розкішних будинків і прекрасні краєвиди  Київського моря.

Студенти були глибоко вражені масштабами резиденції, розкішшю й численними статками маєтку, оригінальними гідроспорудами, композиціями з каменю, елементами «японського саду» та масовістю рідкісних рослин, використаних у ландшафтному дизайні. Також молодь вразили зоопарк, автопарк з раритетними автомобілями й мотоциклами, величезне поле для гольфу.  

Наступним пунктом мандрівки був Київ. Тут екскурсанти відвідали історичну місцевість столиці – Поділ, Андріївський узвіз, Національний музей історії України та ін.

Загалом подорож була досить насиченою та змістовною. Всі отримали масу позитивних емоцій і величезне задоволення, дізналися багато нового та цікавого.