Тяжка, непоправна втрата для родини СУРА
Перестало битися серце доброї та щирої людини Коваля Олександра Олександровича — кандидата економічних наук, доцента Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.
Вчора майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи вчили техніці роботи з мастикою. Бренд-шеф-кондитер Анна Лепіхова провела студентам майстер-клас із виготовлення «солодких троянд» для оздоблення тортів. Цьому мистецтву майстриня навчилася у метрів кондитерської справи в Лондоні та Єрусалимі.
Практичне заняття пройшло в оновленій лабораторії навчально-науково-виробничого центру «Навчальний готель і ресторан», що працює на базі кафедри готельно-ресторанної справи. Анна Лепіхова залюбки поділилася зі студентами власним досвідом створення оригінальних солодких шедеврів. В її руках смачна цукрова паста перетворилася на податливий матеріал, з якого кондитер виробила троянди.
Студенти із захопленням спостерігали за впевненими діями майстрині. Кажуть, що у книгах такого не прочитаєш, а ось побачити і зробити самому їстівні прикраси – для них дуже корисно. Відтепер їхні кондитерські вироби не обійдуться без квітів чи пелюсток і будуть схожими на справжній витвір мистецтва.
Перестало битися серце доброї та щирої людини Коваля Олександра Олександровича — кандидата економічних наук, доцента Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.
День Української Державності - це можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя.
12 липня 2024 року в Східноєвропейському університеті ім. Рауфа Аблязова відбулося урочисте вручення дипломів випускникам, які здобули освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра, освітній ступінь бакалавра та магістра!