День єднання - символ незламності українського духу!
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
Вчора майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи вчили техніці роботи з мастикою. Бренд-шеф-кондитер Анна Лепіхова провела студентам майстер-клас із виготовлення «солодких троянд» для оздоблення тортів. Цьому мистецтву майстриня навчилася у метрів кондитерської справи в Лондоні та Єрусалимі.
Практичне заняття пройшло в оновленій лабораторії навчально-науково-виробничого центру «Навчальний готель і ресторан», що працює на базі кафедри готельно-ресторанної справи. Анна Лепіхова залюбки поділилася зі студентами власним досвідом створення оригінальних солодких шедеврів. В її руках смачна цукрова паста перетворилася на податливий матеріал, з якого кондитер виробила троянди.
Студенти із захопленням спостерігали за впевненими діями майстрині. Кажуть, що у книгах такого не прочитаєш, а ось побачити і зробити самому їстівні прикраси – для них дуже корисно. Відтепер їхні кондитерські вироби не обійдуться без квітів чи пелюсток і будуть схожими на справжній витвір мистецтва.
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
Протягом останніх років у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова проводилися дослідження за темою: «Теоретико-методологічні, методичні та практичні проблеми корпоративного управління організаціями, підприємствами й установами та їх інтеграція на рівні національної економіки України».
Пасечник Ія Валеріївна успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 "Економіка"!